49,3344$%0,17
55,4069€%0,04
65,3399£%-0,04
6.640,65%1,44
10.903,00%1,34
฿%
02:00
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2026 yılının ilk beş ayında gerçekleştirdiği çalışmalarla şehrin ulaşım ve üstyapı ihtiyaçlarına yönelik önemli hizmetlere imza attı.
DMHA DÜZCE-Müdürlük tarafından açıklanan faaliyet raporuna göre, 1 Ocak-31 Mayıs 2026 tarihleri arasında Düzce genelinde 4 bin 379 metre yeni yol açıldı. Yol ve ulaşım sorunu yaşanan bölgelerde gerçekleştirilen çalışmalarla şehir içi ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedeflendi.
Aynı dönemde 3 bin 276 metrekare yeni kaldırım yapımı tamamlanırken, 3 bin 218 metre bordür ve 358 adet beton duba imalatı gerçekleştirildi. Kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmalarda ise kaldırımlarda kullanılmak üzere 671 metreküp beton dökümü yapıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca görüntü ve altyapı açısından sorunlu alanlarda düzenleme çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda 16 bin 75 ton bypass malzemesi ve 20 bin 591 ton PMT malzemesi serilerek birçok noktada zemin iyileştirmesi gerçekleştirildi.
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yıl boyunca kentin ihtiyaç duyduğu üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

Düzce TOBB İlkokulu’ndan Unutulmaz Şiir ve Türkü Gecesi
1
Başkan Özlü’nün “Klavye Kahramanları” Sözleri Kime? Eleştirilerin Muhatabı Düzceliler mi?
2
Milletvekili Ercan Öztürk’ün Bulunduğu Araç Kaza Yaptı
3
Körpeşler Mahallesi’nde Osman Uzun Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı
4
Düzce OSB’de Şoke Eden Olay; Fabrika Sahibi Hakkında Cinsel Saldırı ve Taciz İddiası!
5
Başkan Özcan Dağıstanlı: “Yeni Parti Herkesin Partisi, Hedefimiz İktidar”
Gümüşova’da Define Avcılarına Vatandaştan Suçüstü!
Düzce İl Encümeni Toplandı: 10 Gündem Maddesi Görüşüldü
Muhammed Doğan Kaya: Şehidimizin Acısını Yürekten Paylaşıyoruz
Ali Dilber Hangi Gazetecilik Tecrübesiyle ve Vasfıyla Düzce Basınını Eleştiriyor?
Düzce’de Velilere Sağlıklı Beslenme Çantası Hazırlama Eğitimi Verildi
Kızılay Düzce, Akçakoca’daki Spor Oyunları Şenliği’nde Gençlerle Buluştu
Düzce İl Jandarma Komutanı Kılınç’tan Başkan Yıldız’a Ziyaret
Yığılca Yedigöller Grup Yolu’nda 5,5 Kilometrelik Asfalt Çalışması Tamamlandı
Düzce Medya Grup’un Ofisi Zabıta Ekipleri Tarafından Mühürlendi!
Çilimli’de Normal Doğum Haftası Kapsamında Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.