48,6152$%0,20
56,2304€%-0,16
65,7383£%0,04
6.743,13%-0,62
11.040,00%0,29
3836745฿%2.97814
02:00
Düzce’de toplu taşıma araçlarının elektrikli araçlara dönüştürülmesine yönelik proje yürütülürken, Düzce Belediyesi’nin 7 adet benzinli motosiklet alımı Belediye Meclisi’nde tartışma konusu oldu.
DMHA DÜZCE – Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelik, meclis toplantısında konuyu gündeme getirerek, Destek Hizmetleri biriminin mevcut elektrikli motosikletlerin neden kullanılmadığı, yeniden hizmete kazandırılmalarının mümkün olup olmadığı ve buna rağmen neden 7 adet benzinli motosiklet alındığını sordu.
Belediyenin bir taraftan kentte elektrikli ulaşımı yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalar yürütmesi, diğer taraftan kendi hizmetlerinde kullanılmak üzere benzinli motosiklet tercih etmesi dikkat çekti. Bu durum, belediyenin elektrikli ulaşım hedefleri ile yaptığı araç tercihlerinin ne kadar örtüştüğü sorusunu da beraberinde getirdi.

Merkez Park’ta Bir Yanda Spor, Bir Yanda Açık Hava Sineması
1
Başkan Özlü’nün “Klavye Kahramanları” Sözleri Kime? Eleştirilerin Muhatabı Düzceliler mi?
2
Milletvekili Ercan Öztürk’ün Bulunduğu Araç Kaza Yaptı
3
Körpeşler Mahallesi’nde Osman Uzun Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı
4
Başkan Özcan Dağıstanlı: “Yeni Parti Herkesin Partisi, Hedefimiz İktidar”
5
Düzce’de Yükümlülere Bilinçli İlaç Kullanımı Eğitimi Verildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.