KÜTÜKOĞLU ADAY ADAYLIĞI’NI AÇIKLADI

Düzce’nin tanınan iş insanlarından ve Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mithat Kütükoğlu partisinden Düzce millet vekilliği aday adaylığını açıkladı.

KÜTÜKOĞLU ADAY ADAYLIĞI’NI AÇIKLADI
22.03.2023 - 20:14
Güncelleme 22.03.2023 - 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
833
1

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez’e başvurusunu ileten Kütükoğlu bir takım açıklamalarda bulundu.

En büyük arzusunun kuruluşundan bu yana hizmet verdiği partisinde Düzce’yi mecliste hakkıyla temsil etmek olduğunu belirten Kütükoğlu, partisinin ideallerinden de bahsetti.

“Yeniden Refah Partimizin Kurucu Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı olarak başladığım bu yolda çeşitli görevlerde de bulunarak devam ettik. Fakat en büyük arzum Düzce’nin mecliste hiç duyulmayan sesini hakkıyla haykırmaktır. Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da bizler halkımızın yanındayız. Düzce’nin dört bir yanını karış karış gezmiş ve avucunun içi gibi bilen bir hemşehriniz olarak her zaman bu güzel memleket için çalışacağım. Yeniden Refah Partimizin halka dokunan projeleriyle biz geliyoruz inşallah. Milli görüş; elektriğe zam, doğal gaza zam, benzine zam, gübreye zam, şekere zam, pirince zam değil emekli maaşına zam, asgari ücrete zam, memura zam, çiftçiye zam demektir. Milli görüş; sen siyahsın, sen beyazsın, sen inançlısın sen inançsızsın diye ayırt etmeden değil “yaradılanı yaradandan ötürü” sevebilmektir. Milli görüş; yandaşa ayrı vatandaşa ayrı hizmet etmek değil , vergi borcu için çiftçinin gırtlağına çökmek değil, imtiyazlının borcunu silmek değil Türkiye beşten büyüktür diyebilmektir. Son olarak tüm aday adaylarına başarılar dilerim. Zafer inanlarındır ve zafer yakındır.”  dedi.