1. Haberler
  2. DÜZCE
  3. Temiz Toplum Derneği Düzce İl Başkanlığı’na Berat Öztürk Atandı

Temiz Toplum Derneği Düzce İl Başkanlığı’na Berat Öztürk Atandı

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uyuşturucu ve kumar bağımlılığıyla mücadele alanında faaliyet gösteren Temiz Toplum Derneği’nin Düzce İl Başkanlığı görevine iş insanı ve sivil toplum gönüllüsü Berat Öztürk getirildi.

DMHA DÜZCE-Bağımlılıkla mücadele eden sivil toplum kuruluşlarından Temiz Toplum Derneği (TTD)’de önemli bir görev değişimi yaşandı. Derneğin Düzce İl Başkanlığı görevine iş insanı ve sivil toplum gönüllüsü Berat Öztürk’ün atandığı bildirildi.

Berat Öztürk’ün, gençlerin ve toplumun zarar görmesini önlemek, bağımlılıkla mücadelede farkındalığı artırmak ve Türkiye genelinde sürdürülen mücadele ağını güçlendirmek amacıyla bu görevi kabul ettiği ifade edildi. Yapılan atamanın, özellikle Düzce ve çevresinde bağımlılık sorununun önlenmesine yönelik çalışmalara ivme kazandırması bekleniyor.

Uyuşturucu, kumar ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı toplumsal bilinç oluşturmayı hedefleyen Temiz Toplum Derneği; eğitim programları, bilinçlendirme kampanyaları ve toplum destek projeleriyle faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikleri bulunan dernek, bağımlılıkla mücadelede yaygın ve etkin bir yapı oluşturmayı amaçlıyor.

Yeni görevini üstlenen Berat Öztürk’ün, iş dünyasındaki tecrübesini ve sivil toplum alanındaki birikimini Düzce’de hayata geçirilecek projelere yansıtması beklenirken, özellikle gençlere ve ailelere yönelik koruyucu ve önleyici çalışmaların öncelikli gündem olacağı belirtiliyor.

Temiz Toplum Derneği Düzce İl Başkanlığı’na Berat Öztürk Atandı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Düzce Rota Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.