DOLAR

47,8965$%0,05

EURO

55,5881%0,27

STERLİN

65,0205£%0,26

GRAM ALTIN

6.760,59%0,35

ÇEYREK ALTIN

11.005,00%0,46

BİTCOİN

฿%

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 26°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Beyköy’de El Emeği Ürünler Yıl Sonu Sergisinde Beğeni Topladı

Beyköy Belediyesi ile Düzce Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Giyim Üretim ve El Sanatları Kursları Yıl Sonu Sergisi, kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.

DMHA DÜZCE-Sergiyi ziyaret eden Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, kursiyer kadınları tebrik ederek, ortaya koydukları emek ve üretkenliğin takdire şayan olduğunu söyledi. Kadınların üretime katılmasının önemine vurgu yapan Ocak, meslek edinmelerine katkı sağlayan Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Yalçın ile eğitmenlere de teşekkür etti.

Başkan Ocak, önümüzdeki süreçte kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin çeşitli platformlar ve satış noktalarında değerlendirilmesi için çalışma yürüteceklerini belirterek, kadınların ürettikleri ürünleri ekonomik değere dönüştürmelerine ve aile bütçelerine katkı sağlamalarına destek olacaklarını ifade etti.

Program, kursiyerlerin hazırladığı el sanatları ve giyim ürünlerinin incelenmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MUHAMMED DOĞAN KAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.