DOLAR

47,8422$%0,10

EURO

55,3796%0,31

STERLİN

64,8117£%0,26

GRAM ALTIN

6.737,19%0,68

ÇEYREK ALTIN

10.992,00%0,34

BİTCOİN

฿%

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 25°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Düzce İtfaiyesi 3 Ayda 300 Anız Yangınına Müdahale Etti

 Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, son 3 ayda 300 anız yangınına müdahale etti. Anız yangınlarının bahçe ve tarla temizliği sırasında yakılan ot ve çalılardan kaynaklandığı belirtildi.

DMHA DÜZCE – Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, anız yangınlarının büyük bölümünün bahçe ve tarla temizliği sırasında yakılan ot ve çalılardan kaynaklandığını belirterek, vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Son üç ayda müdahale edilen yangın sayısının oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken Kahraman, “Yaklaşık 300 civarında anız yangınına müdahale ettik. Bu rakam gerçekten yüksek bir rakam. Anız yangınlarından birkaç tanesi de ciddi boyuttaydı. Ciddi müdahale ile söndürebildik.  Bildiğiniz üzere hava sıcaklıkları mevsim normalleri ve üzerinde seyrediyor. Bu da riski artırıyor” dedi. Fındık sezonunun yaklaşmasıyla birlikte bahçe temizliği yapan vatandaşların topladıkları ot ve çalıları yakmaya devam ettiğini ifade eden Kahraman, “Anız sadece çöpü yakmak değil, aynı zamanda topraktaki yaşayan canlı mikroorganizmayı ve faydalı böcek türlerini de yok etmekte. Vatandaşlarımızın anız yakmak yerine mücavir alanlarda belediyemiz temizlik işleri müdürlüğüne, mücavir alan dışında da Özel İdare vasıtasıyla çöplerini aldırabilirler” dedi. İtfaiye Müdürü Kahraman, vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Hem doğamızı hem de toprağımızı koruyalım. Çevreye zarar vermeyelim. Anız yakmayalım” uyarısında bulundu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sabri Damar, Çocukluk Hayalini 51 Yıl Sonra Gerçeğe Dönüştürdü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.